perjantai 7. marraskuuta 2014

Pakkanen ei menoa haittaa...






 
Rakkaa ei pikkupakkanen haittaa, nyt aamulla rapsakka -10 astetta ei menoa hidastanut... Muhkea talviturkki on alkanut kehittyä ja oikein kiiltävä ja komea karva on kasvanut lähes kauttaaltaan koko roppaan. Varpaiden välitkin on niin karvaiset, että tassut ovat kuin pikku töppöset!
 
Rokotuksillakin käytiin aiemmin tällä viikolla ja hienostihan sekin meni. Odotushuoneessa nökötettiin ihan hiljaa japaninpystykorvan ja pohjanpystykorvan pennun kanssa... Vähän piti haukahtaa lopussa, kun vastaanotolle tuli pari jackrusselin terrierriä, joilla taisi olla jotain asiaa Rakalle.
 
Eläinlääkäri pyysi meidät vastaanotolle ja hänellä oli rotu ja nimi tiedossa, mutta silti hän vielä uteliaasti ihmetellen kysyi, että onko Rakka juuri porokoira...? En yllättynyt kysymyksestä, sillä saksanpaimenkoiraksikin on muutamat jo Rakkaa luulleet. Olen aina pikaisesti korjannut, että kyllä se porokoira on vaikka ne perinteiset pilkat naamasta puuttuukin. Annettakoon tällaiset erehdykset anteeksi, porokoira kun ei ole mikään massarotu ja variaatioita väreistä riittää. Ylpeänä olen esitellyt kullannuppuani, vaikka ei lisävaloja tällä pojalla olekaan!
 

2 kommenttia:

  1. Kyllä Rakka saa ne lisävalot vielä, ne on nyt vain kovin pienet. Mutta korvat on kyllä näköjään ihan ristiin menneet ....Terkkuja!

    VastaaPoista
  2. Jooh, Rakka on sellainen korvamaisteri! Korvat on tököttäneet tiukasti pystyssä jo pitemmän ajan, mutta välillä mennään ristiin rastiin! Joskus on vain yksi korva, kun poika painaa ne toisiaan vasten niin ettei jää yhtään ilmarakoa. Hassu kaveri! :)
    Terkkuja ja rapsuja takaisin myös Helka neidille!

    VastaaPoista