maanantai 24. marraskuuta 2014

Testiviikko.

Nyt on Rakkaa testailtu ihan kunnolla parin viikon ajan! Nyt viime viikko oli kuitenkin varsinainen testiviikko. Minulla oli parin viikon työrutistus ja viimeviikolla olen ahertanut peräkkäin 5 aamuvuoroa + sunnuntai illan, ja sehän tarkoittaa Rakan kohdalla sitä, että yksin pitäisi pystyä olemaan aika monta tuntia useampana päivänä peräkkäin.
 
Päivät ovat menneet seuraavasti:
 
1. Herätys klo 5:00, äiti lähtee viemään pojat pissalle. Sulo menee sisälle jatkamaan "unia", kun äiti lähtee Rakan kanssa 10 minuutin aamutarvekävelylle metsäpolulle. (Ja siellä mettässä on pimiä, mutta eipä se meitä pelota!)
 
2. Aamupalaa Rakalle klo 5:30. Äiti lähtee töihin 5:45, Heippa Rakka, jäähän sie kotimieheksi! Rakka jää kiltisti oven ulkopuolelle (tai sisäpuolelle, mistä suunnasta asiaa katsoo).
 
3. Janne käyttää pojat vielä pissalla klo 6:40, Sulo menee tarhaan ja Rakka jää sisälle.
 
4. Äiti tulee kotiin klo 16:00 ja päästää Rakan pihalle.
 
5. Äiti lähtee hetimiten poikien kanssa n. 30 minuutin kävelylle, jonka jälkeen...
 
6. Ruokailu. Nam nam nam... Sitten Rakan pitää lähteä taas ulos pissalle ja muille tarpeille, on ollut niin pitkä päivä kotona.
 
8. Pihalta tullaan sisälle, jossa pojat jatkaa keskenään pöljäilyä ja leikkimistä n. reilun tunnin verran, jonka jälkeen äiti lähtee Rakan kanssa taas pihalle n. 15-20 minuutin kävelylle metsikköön, jonka jälkeen vielä leikitään ja päästellään höyryjä 10-15 minuuttia takapihalla.
 
9. Sisälle kun päästään, niin luvassa on lisää erilaista kähistelyä poikien kesken ja äidin kainalossa luiden syömistä, sekä pientä iltapalaa, jonka jälkeen sitten vielä ilta pissat ja nuuskuttelut ulkona klo 20-21 välisenä aikana.
 
10.  Ennen nukkumaan menoa Rakka pörrää äidin perässä ja laittaa sängyn alle pötköttämään ja nukahtaa tyytyväisenä. Pitää vahtia, että koko perhe on yheskoos!
 
Rakka on jaksanut tosi hienosti pidätellä pitkät työpäivät, eikä se ole mitään hajottanut, kun on jätetty kaikenlaista luvallista hajotettavaa (maitopurkkia ym vaaratonta) Vahinkopissoja ei ole tullut nyt ainakaan pariin viikoon, jokin aika sitten saattoi jokunen pissiläikkä jostain löytyä. Rakka on oikein hienosti oppinut talontavoille ja Sulon kanssa yhteiselo sujuu oikein kivasti. Ja onhan meillä Rakkapojan kanssa ihan omat jutut ja yhteinen sävel!
 
Tässäpä muutama kuva isosta pojasta!  Rakka se vain komistuu kasvaessaan!
Sääolosuhteet tosin muuttuvat aina vain vaikeammiksi, ja nytkin lumisade häiritsi kuvaamista. Asiaa ei helpota, se että Rakka on niin musta, etten tiedä miten sitä kuvaisi niin etttä se pääsisi oikeuksiinsa? Tässäpä kuitenkin muutamat "parhaat palat" tähän hätään :)
 
 
 

 

 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti