torstai 23. lokakuuta 2014

Kaikenlaisia temppuja...

Meillä harjoitellaan vähän väliä kaikenlaista yleishyödyllistä ja pientä aivojumppaakin harrastetaan.
 
Kynsiä leikattiin viimeksi toissapäivänä. Leikkominen sujuu ihan hienosti, kunhan Rakalla on jokin pureskeltava makupala hampaissaan. Valitettavasti tässä päivänä eräänä emännän sormi joutui makupalan ja Rakan poskihampaiden väliin ja kynsihän siinä hienosti lohkesi itse kynsienleikkaajalta. Voin sanoa, että kipeää kävi ja melkein piti kirvata. Hemmetin hemmetti kun on vahvat leuat tuollaisella pienellä pirpanalla!
 
Meillä osataan jo istua, mutta pitäähän siiheen saada vähän lisähaastetta erilaisilla tempuilla. Pitää antaa nenäläpsy kirsulla emännän avonaiseen käteen, mutta nyrkissä olevaa kättä pitääkin väistää. Siinäpä onkin Rakalla miettimistä. Aika turhanpäiväiseltä saattaa kuulostaa, mutta Rakalla näyttää riittävän mielenkiintoa ratkaista tehtäviä.
 
Meillä mennään maate... siis suomeksi sanottuna se on sama kuin maahan. Tänä aamuna vähän taas kokeiltiin maate menemistä. Hienosti päästiin jo vauhtiin, kunnes Sulo halusi antaa näytteen omista taidoistaan istuen ja maaten.... Kiitos Sulo, mutta sinua ei olisi nyt tarvittu tässä.... Mutta  koska olet niin suloinen niin pakko oli ottaa sinut mukaan. Eihän se niin sujuvaa enää sen jälkeen ollut, mutta tassua Rakka yritti kovasti tarjota, kun Sulokin teki niin!
 
Nyt täällä tuhisee kaksi leikkämällä itsensä uuvuttanutta karvakorvaa. Äiti oli vaan taas niin tylsä, että laittoi leikin poikki, kun alkoi kuulua enemmän rääkkäykseltä kuulostavia rähinöitä ja teräviä vinkaisuja ja entistä kiivaampaa ärinää... Normaalit leikin äänet ennemminkin kähinää, ähinää, örinää, murinoita, naukunaa, matalaa mow wowwow ääntä ja tassujen töminää....
 
Zzz.... Zzz..... Zzz... Murr..... vouhvouh... Mur... Zzzz... Zzz... Zzzz.... Zzz...
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti