maanantai 20. lokakuuta 2014

Korva pystyyn!

Juu, mie en pietä turhaa kiirettä korvien kanssa.. Maailmassa on niin paljon tärkeämpiäkin juttuja! Aina pitää olla pää viidentenä jalkana menossa sinne tänne... Ja hei... Kokeile ite juosta täysillä vastatuuleen, ei varmaan pysy kuuloelimet pystyssä! Saa kokeilla ihan vapaasti, lyödään vaikka vetoa!
 
Tänä aamuna kuitenkin koin aikamoisen järkytyksen, kun en meinannut itseäni peilistä tunnistaa... Luulen nukkuneeni oikean korvan päällä, kun se on nyt ihan pystyssä, se on ollut pystyssä koko aamupäivän! Ihan yhtäkkiä! Tuliko minusta nyt sitten isopoika?  Huh.. onneksi tuo toinen korva vielä vähän miettii...
 
Niin, Rakalla on ollut hieman tuulella käyvät korvat ja kyllä ne ovat olleet monena päivänä jo hienosti pystyssä (muutaman sekunnin) ja sitten taas Rakka on lennellyt  pitkin pihoja kuin Dumbo norsu korvat hulmuten.... Olen tehnyt havaintoja korvien liikkeistä tähän asti ja tietty kaavamaisuus on havaittavissa: 
  • Ulkona korvat pysyvät paremmin pystyssä. Syy tähän on tietenkin se, että ne "jäätyy" pytyyn. Jäätymisteoria on täysin aukoton, sillä ulkoilun jälkeen korvat ovat taas lörpöllään.
  • Rakalla on myös tapana luimistella korvia vähän joka paikassa. Onko vauhtia liikaa, vai käykö viima korviin? Oli sitten syy mikä tahansa, niin luimistelu on näyttänyt kuuluvan Rakan  perushabitukseen.
Tänään kuitenkin on tapahtunut pieni IHME! Eli Rakka on pitänyt

oikeaa korvaansa porokoiralle sopivalla tavalla pystyssä joka paikassa, joka tilanteessa: ulkoillessa, luita syödessä, nukkuessa, herätessä, juostessa ja muuten vaan riekkuessa. Luimistelu saa väistyä komean höristelyn tieltä!
 
Tässäpä pari posetuskuvaa kera korvien. Kuvissa komeilee myös Sulon toinen jänissaalis. ( en ajatellut jokaisesta jäniksestä kuvaa ottaa, kun niitä nimittäin tuntuu nyt tulevan joka reissulla....)
 


Kravatti suorassa, korvat pystyssä...


Tää käpälä on kans iha jees... Kyseessä on jäniksenkäpälä, eli Rakan toinen jalka on tallessa! Se vaan on "häipynyt" jonnekkin kameran hitauden vuoksi....  Rakalla on kaikki hyvin!

 
 
 







2 kommenttia:

  1. Hyvä Rakka! Siitä se viimeinen silaus komeuteen onkin kiinni, korvien asennoista. Mut et kai sä vaan ala metsästyskoiraksi?

    VastaaPoista
  2. Mie aina jaksan päivittäin hehkuttaa miten komia poika se oikein on. Aivan ihana pikkumies :) Ei Rakasta jäniskoiraa tule, ei ole toiveita siittä! Supikoiran jäljet ja hajut sillä tuntuu kiinnostavan, joten en tiedä mitä tapahtuu, jos vuoden päästä keväällä pihaan lyllertää supikoira... Varmaan pääsee supi hengestään tai vähintään se pyörtyy järkytyksest, kun saa tiukan ja totisen paimenkoiran kimppuunsa...

    VastaaPoista