torstai 16. huhtikuuta 2015

Kyllä poro temput tunte+ kuvia

Päivitin yhden uuden välilehden, jossa on muutamia kuvia Rakasta nyt 6-8 kk ajalta. Saa katsella :) Löytyy yhden sivun alta ainakin jotain kuvia, jos ei jokaista blogitekstiä jaksa käydä läpi.

Ihan kelpopönötys, hyvin on Rakalle tyypillinen :)
Ja jos, poro tuntee temput, niin kyllä emäntäkin poronsa tuntee! En turhaan antanut lupausta siitä, että muutaman päivän tai parin viikon kuluttua Rakka on omassa päässään miettinyt mitähän tämä uusi temppu oikein meinaa.
Rakka tarjoaa tohkeissaan, joskus turhan malttamattomana uutta temppua, jonka se itse sattumalta oppi n. viikko sitten. Eli kyseessähän on tämä hoplaa-temppu. Rakka istua töröttää etujalat ilmassa rukoillen ja anellen makupalaa aivan oma-aloitteisesti, mutta makupalan saa vasta, kun temppu tehdään käskystä. Että näin meillä opitaan tempppuja. Jokainen taaplaa tyylillään, eikös vaan. :)


Ihana kevät! 14.4.2015
Oltiin pari päivää sitten upeassa huhtikuunauringossa ulkoilemassa Rakan kanssa ihan kahdestaan ja sain kivoja kuvia pojasta. Yksi kuva on menossa myös viralliseen lappalaiskoiragalleriaan, menee varmasti jokunen aika ennen kuin kuva sieltä löytyy. Pönötys ei ole ihan näyttelytasoa, mutta kuva oli sen verran komia ja koira vielä komiampi, että pitihän se kuva laittaa jakoon! Parempi yksikin kuva, josta saa jotain selvää, kuin ei kuvaa ollenkaan. Myöhemmin voin päivittää parempia kuvia ja kun saisin jonkun edustavan liikekuvan vielä napattua! Edelleenkin ihailen porojen vaivatonta menoa.... Se on niin kaunista katseltavaa! Ehkä te koiraihmiset ymmärrätte, että me hullaannutaan joskus hieman ihmeellisistä asioista. Esimerkiksi koiran poteman ripulin jälkeen se ensimmäinen normaali pökäle saa koiranomistajan hihkumaan isoon ääneen " JESSS!! Nyt tuli hyvä kakki, ihana juttu, hyvä hyvä hieno poika/tyttö!!" 

Tässäpä vielä muutama kuva Rakkapojasta:


Pälyillään...


Kelpaa käpytellä menemään....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti