lauantai 18. huhtikuuta 2015

Rauhanrakentaja

Eilen piti Sulo viedä rokotukselle. Hienostihan se reissu meni, vaikka aluksi pelkäsin joutuvani raahautumaan tämä  roikaleen perässä epätoivoisesti kirvaten ja huutaen pää punaisena silmät päästä häveten.... Onneksi tämä oli vain kauhukuva eikä liian lähellä todellisuutta :) Poika yllätti miellyttävällä rauhallisuudellaan niin emännän kuin eläinlääkärin.

Reissussa oli mukana Rakka, joka sai esitellä Sulolle Ounasrinteen koirapuiston parhaat kulmat ja merkkausmestat. Heti meidän perään puistoon tuli n.4 kk takaa tuttu uros, joka on Rakan kanssa tullut kivasti juttuun vaikka Rakka olikin silloin aika rääpäle verrattuna leikkikaveriin. Nyt tämä kohtaaminen pitkän ajan jälkeen oli vähintään yhtä leikkisä kuin silloinkin. Semmoista riekkumista että oksat pois! Sulo sen sijaan joutui tahtomattaan heti kiusan kohteeksi. Siinä se isompi uros yritti pullistella ja alistaa Suloa. Ei Suloa tällainen "seku vain isottelu"  ja turha matsoilu paljoa hetkauttanut, mutta kyllä se taisi vähän harmittaa. Rakka huomasi tilanteen ja lähti heti rauhoittelemaan kärtyävää vierasta urosta. (vai oliko vain kateellinen kun ei saanut huomiota??) Jokatapauksessa Rakka oli poikien välissä ja yritti kutsua toista leikkiin, välillä se yritti hyppimällä saada pukattua sitä toista pois Sulon kimpusta, toisinaan se houkutteli vieraan uroksen kauemmas leikkimään. Lopulta kyllä piti sen uroksen omistajien ja minunkin puuttua siihen touhuun, ettei Sulo joudu ihan syyttä suotta rokotusten lisäksi vielä tikattavaksi! Pääsi Sulokin lopulta sanomaan pari painavaa haukkua, kun me omistajat pidettiin vähän tiukempaa jöötä matsoilija uroksen kurissa pitämiseksi. Ei uskaltanut enää tulla värkkäämään tyhjää!  Oltiin me puistoilemassa vielä n. puolituntia ihan kahdestaan omalla porukalla ja se oli Sulon ja Rakankin mielestä ihan kivaa ja erilaista :)

Tässäpä ihan tämän päivän  iltapäivälenkistä pari kuvaa. Rakan kanssa ihan kahdestaan ja otin itse ihan iisisti, kun ei ole vielä tämä "lentsu" antanut periksi. . . . Joten mennään kuin mummo lumessa ;)


Kuuntelen... ( ehkä)
Tässä me pojat ollaan lenkilä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti