keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Ummetusta?

Minulla on ainakin yksi, (jipiii! Edes yksi!), siis blogilla on ainakin yksi erittäin ahkera bloginseuraaja, joten voin huolettaa pävitellä juttuja vaikka päivittäin. Blogitekstit säilyy ja löytyy pitkänkin ajan päästä, joten ei se nyt haittaa, jos joku ei ihan joka päivä ehdi käydä viimeisimpiä uutisia lukemassa. Ja minulle tämä on kiva harrastus / rinnakkaistodellisuus. Äidinkieli ja se grammatik (eli kielioppi) voi olla aikalailla hanurista, mutta mie lupaan tässä ajan saatossa perehtyväni pilkku-, piste-, ja yhdyssanasääntöihin.

Pieni mainoslause tuli mieleeni eilisen siivousrumban jälkeen:

Eikö vatsasi toimi, skaga ei huilaa? Vaikuttaa siltä, että sinulla on ummetusta. Ota osaksi päivää Lemon Juice & Glycerine, se on täyteläisen hedelmäinen ihanan sitruksen makuinen perinteinen Aito ja Oikea vuodesta 1952.

Niin tehokas, että vain
purkin pohjat riittää!

Ja varmasti skaga huilaa niin ettet ehdi kissaa sanoa....Mistäs minä sen sitten tiedän?  Niin... No...Yks kaveri vähän kokeili.

Okei Okei, jos totta puhutaan, niin Rakka teki eilen kotona joutessansa "kokeilevaa lääketiedettä". Prosessi tiivistettynä seitsämään eri vaiheeseen: 

1. Jäädään ensin yksin kotiin.
2. Mennään sänkyyn
3. Yöpöydältä otetaan em.käsirasvaa
4. Tuhotaan purtelo 
5. Imetään jäljellä oleva sisältö sisuksiin
6. Odotellaan käsivoiteen vaikutusta
7. Ripulit väännetään kylppäriin ja takkahuoneeseen

Siinäpä on kiva haiseva pikkuylläri :) 

Eipä tuossa purtelossa ollut juuri mitään jäljellä, joten mitään myrkytystä tästä tuskin saa aikaiseksi. Hyvin tuntuu Rakka pömmäävän menemään ja hyvin ollaan hengissä.

Tulipa mieleeni, että Rakka on varmaan entisessä elämässään ollu tosi kova röökaamaan tai sitten se on soittanut trumpetti tai toiminut synnytysvalmetajana. Tämä on ainakin varmaan ihan totta, vaikka mielikuvitus minulla joskus vähän karkailee. Minkäs minä sille, voin jos Rakka hengittelee vähän väliä ihan tosi keskittyneesti poskiinsa, niin että ne pullistelee hengityksen tahtiin. *Puufh, Puuufhh..* On se niin huvittavan näköistä, että nauru pääsee melkein joka kerta. En tiedä onko tämäkin " sukuvika ", isältä peritty varmaan tämä tärkeä taito! ( Ai tärkeä, eihän siittä ole mitään hyötyä! :D  ) 










1 kommentti:

  1. Täällä yksi aktiivinen lukija ilmoittautuu!! :) Hyviä tekstejä kirjoitat. Rakka ja Sulo on kyllä super ihania ja touhukkaita poikia. Huvittavia kommelluksia tuntuu tapahtuvat jatkuvasti :) Ja tuollaisia nuo koirat on, kotona voi olla yllätys joka todella yllättää ;)

    VastaaPoista